بازار مشهد التهابی ندارد ۷۱ کیلوگرم شمش طلا فروخته شد (۱ خرداد ۱۴۰۳) دستاورد‌های آیت‌ا... رئیسی برای اقتصاد ایران اصلاح زیرساخت‌های اقتصادی در دولت سیزدهم آپارتمان‌های ۸۵ متری را در منطقه ایثارگران مشهد پیدا کنید (۱ خرداد ۱۴۰۳) صنعت بیمه در فروردین سال جاری ۸.۹ همت خسارت پرداخت کرده است جریمه سنگین در انتظار بانک‌های متخلف در پرداخت تسهیلات مسکن واکنش بورس به خبر شهادت رئیس جمهور چه بود؟ | گزارش وضعیت بازار سهام ( یکم خرداد ۱۴۰۳) حباب سکه پس از شهادت رئیس‌جمهور افزایش یافت + علت (یکم خرداد ۱۴۰۳) قیمت طلا و سکه در بازار امروز مشهد (یکم خرداد ۱۴۰۳) قیمت کارخانه‌ای محصولات سایپا اعلام شد + جدول صادرات ۹۰ درصد طلای سرخ از ایران است | سهم پایین زعفران ایران از تجارت دنیا نحوه صدور و نقد کردن چک‌های بانکی تغییر کرد آینده اقتصاد ایران پس از درگذشت آیت‌الله رئیسی چه می‌شود؟ | نمونه‌های تاریخی چه می‌گوید؟ مستاجران تا ۵ سال فرصت شکایت از صاحب‌خانه را دارند | در چه صورت می‌توان شکایت کرد؟ قیمت طلا، دلار، سکه و ارز دیجیتال در بازار امروز (سه شنبه، یکم خرداد ۱۴۰۳) سوءاستفاده دلالان ارز از شهادت رئیس‌جمهور سهمیه بنزین خردادماه بدون تغییر شارژ شد تخلف یک شرکت تولیدی محصولات چرمی به ارزش بیش از ۲ میلیارد ریال در مشهد و پلمب آن زمان پرداخت مرحله سوم سود سهام‌عدالت مشخص شد؟ پرونده قاچاق یک میلیون و ۷۱۶ هزار لیتر نفت کوره یارانه‌ای بر روی میز تعزیرات خراسان‌رضوی دامنه نوسان بورس محدود شد (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳) ۶۰ لیتر سهمیه بنزین خردادماه امشب واریز می‌شود وجود ۵۶۰ هزار واحد خالی در کشور
سرخط خبرها

واردات گوشت قرمز، آری یا نه؟

  • کد خبر: ۲۲۳۴۱۱
  • ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۹
واردات گوشت قرمز، آری یا نه؟
رئیس اتحادیه دامداران خراسان رضوی گفت: اگر در بزنگاه سال ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ از دامدار حمایت می‌شد نیازی به دغدغه واردات گوشت قرمز برای تامین نیاز بازار نبود.

به گزارش شهرآرانیوز، سال گذشته، یکی‌دو هفته پیش از اعیاد قربان و غدیر خم (خرداد و تیر ۱۴۰۲) افزایش نرخ گوشت قرمز روی دور تند قرار گرفت؛ به طوری که تیر و مرداد نرخ گوشت گوساله از گوسفند هم پیشی گرفت. علت، کمبود دام و کشتار دام سنگین در برخی مناطق ایران در این ایام بود.

قائم مقام وزارت جهاد کشاورزی در امور تجارت و تنظیم بازار در روز‌های پایانی سال گذشته درباره واردات گوشت قرمز گفته بود با توجه به نیاز بازار روزانه به طور میانگین ۲۰۰ تن گوشت گرم وارد کشور می‌شود.

 علیرضا پیمان پاک برای تأمین بازار گوشت امسال هم گفته در بودجه، ارز موردنیاز واردات گوشت قرمز اختصاص داده شده و تا پایان سال ارز مورد نیاز گوشت قرمز تأمین است.  

رئیس اتحادیه دامداران خراسان رضوی در گفتگو با خبرنگار شهرآرانیوز در این باره تصریح کرد: اصولا اگر در بزنگاه سال ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ از دامدار حمایت می‌شد نیازی به دغدغه واردات گوشت قرمز برای تامین نیاز بازار نبود. من معتقدم نباید محدودیتی، چه در واردات و چه در صادرات، به شرط اینکه بازار را تحت تاثیر قرار ندهد داشته باشیم. همانطور که اجازه واردات داده می‌شود، اجازه صادرات هم داده شود.

مجید مهدوی تاکید کرد: اینکه گفته می‌شود گوشت قرمز ما مزیتی برای کشور‌های خلیج فارس دارد اجازه دهیم صادرات انجام شود و از سویی دولت هم برای تنظیم بازار اقداماتی انجام دهد. اما بهتر این است که در شرایط کنونی از دامدار حمایت شود و کمک شود جمعیت دامی از بین رفته احیا شود تا شاهد نوساناتی در بازار گوشت نباشیم.

به گفته وی، در دو الی سه سال گذشته بخش بزرگی از دام مولد از بین رفت و ما با کاهش قابل توجه تعداد دام و بره آماده کشتار مواجه هستیم. چون دولت باید بر سفره مردم هم نظارت داشته باشد واردات را انجام می‌دهد. ما مشروط به اینکه فشاری به تولید نیاورند مخالفتی نداریم ولی مسئله اصلی حمایت از تولید داخل است که کمک شود جمعیت دامی احیا شود.

وی تصریح کرد: مسلما اگر در بلندمدت این حمایت انجام شود می‌توان از واردات بی‌نیاز شد. سال ۹۹ در استان، ۸ میلیون و ۲۰۰ هزار راس دام سبک بود که اکنون به دلیل از بین رفتن بخش زیادی از این تعداد به شدت کاهش پیدا کرده است. این در شرایطی است که ۱۲ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر در ایام نوروز به مشهد وارد شده‌اند که مسلما میزان مصرف را چه در گوشت قرمز و دام افزایش داده است؛ که این خود باعث می‌شود کمبود عرضه به چشم بیاید.

رئیس اتحادیه دامداران افزود: امیدواریم اگر دولت قیمت‌ها را سرکوب نکند و حمایت‌ها ادامه داشته باشد ظرف ۳ سال جمعیت دامی احیا شود و به عدد ۸ میلیون و ۲۰۰ هزار راس دام سبک برسیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->